20 Nisan 2016 Çarşamba

Iyi araba sürme hakkında ipuçları

Gerekli eğitimleri aldığınız takdirde araba kullanmayı öğrenmek yaklaşık ay sürer. Ancak araba sürme konusunda uzmanlaşmanız ve iyi bir sürücü olmanız için . Biz de sizlere şehir içinde sizi biraz da olsa rahatlatacak bazı ipuçları vermek istedik. Video: Daha iyi bir sürücü olmak için basit yöntem.


Viteste olursa araç aynı zamanda motor freni de yapacaktır.

Olur da fren boşalırsa aracın viteste olması boşta olmasından çok daha iyi olacaktır. Herkesin Bilmesi Gereken Güvenli Sürüş İpuçları. Sürücüler kendilerinin iyi bir şoför olduğunu düşünerek hız.


Karbüratörün ayarsız ve pis oluşu, jikle kelebeğinin iyi açılıp kapanmayışı, el gazının aynı. Uzun süre bu viteste gidilirse yakıt tüketimi anormal miktara yükselir. Aşırı hız yapmayın, yüksek devirlerde otomobil kullanmayın.


Kolay araba kullanmak tecrübenin yanında bilgi ve dikkat de gerektirir.

Araba kullanmak zor mu? Otomobilimize binip A noktasından B noktasına gidesiye kadar dikkat etmemiz gereken bazı unsurlara. Acemiler için araba kullanmanın püf noktaları bu yazıda! Ben yeni araba aldım ama trafiğe fazla çıkmadım, özel dersle çıktım hep.


Yanına iyi bir şoför al ve ona reflekslerini sınaması için çalışmayı teklif et. Araç hakkında biraz bilgi verirmisin? Denetçinin işlevi hakkında ipuçları ve tavsiyeler içeren sekiz kısa video.


Ayna Ayarı ve Kör Nokta Hakkında Bilinmesi Gerekenler. Daha iyi odaklandığınızda daha verimli araç kullanma eğiliminde olursunuz. Araç kullanmaya yeni başlayanlar bir süre sonra sürüş keyfine varsalar. Gece araba sürerken dikkat edilmesi gerekenler nelerdir?


Eğer otomatik vitesli araba kullandıysan, sol ayağını bir pedala basmak için kullanmak. Mesele tamamen motorun ipuçlarını dinlemek, bakmak, hissetmek ve. OYUN HAKKINDA IPUCU 1. Tam araba var kahverengi arac en iyi si dir bence , tirmanis daga tirmanis yani harikaa. Otobus agir,kotu ve en yavastir bu .

Yeni başlayanlar için ipuçları - gece sürüşü, bilmeniz gerekenler. Büyük bir şehirde yaşıyorsanız, ana yollar genellikle iyi aydınlatılır, bu nedenle . Iyi havalandırma ve konforlu bir sıcaklık, sürüş sırasında uyanık kalmak için. Burada araba sürerken uykuya dalmamak için hatırlamanız gereken bazı ipuçları vereceğiz.


Bir araba sürmekle sık sık . Yani kısaca otomatik vitesli arabalar sadece gaz ve fren ile çalışır. Yağmur altında güvenle araba sürmek için . Birisine araba sürmeyi öğretmek istediğinizi varsayalım. Belki de daha iyi bir model öğrencinin başından beri arabaya binmesini sağlamak. Otomatik vites araba kullanımıyla ilgili önemli bilgiler ve aynı zamanda otomatik vites araba kullanımında L, N, D ve P. Böylece uzun süre sorun yaşamadan otomatik vites kullanabilirsiniz. Pırıl Pırıl Araçlar için İpuçları.


Bu yazımızda sizler için araba temizleme yöntemleri arasından en rahat ve kolay erişebileceğiniz. Direksiyon yakınlığının iyi ayarlanması, yani dizlerin direksiyonun. Fakat uzun süre boyunca aracı rölantide çalıştırmak da motora zarar verir. Rüyada araba sürme , araba görmenin fazileti, lüks arabalar görme, kaza. Uçuş Sırasında İşinize Yarayacak İpucu.


Sürüş, yolun hızla değişen ortamını idare etmek için en iyi durumda olması. Fareler ile araba sürmek arasındaki bağlantıyı biz de merak ettik ve haberin. Kış lastikler yola daha iyi tutundukları için yaz lastiklerine göre durma.


Yağmurda araba sürme en bilindik yöntemlerini derledik ama kimsenin aklına gelmeyen ben neden.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar