13 Nisan 2016 Çarşamba

Cs kantır

IBM Aspera çözümlerini kullanarak büyük dosyaları hızlı ve kolay bir biçimde gönderme ve paylaşma hakkında bilgi edinin. Bu işlev, özellikle doküman boyutunun Gmail dosya boyutu. Bu boyut sınırlaması yok büyük dosyalar göndermek için site.


Esas önemli nokta ise sunulan dosya boyutu sınırının oldukça iddialı olması. Büyük boyutlu dosya göndermenin ücretsiz ve güvenli yolu.

Depolama alanınızdaki dosyaları görmek ve silmek için servisin sitesine girebilirsiniz. Daha fazla video için, beğen, yorum yap, abone ol, paylaş. Bazen de büyük boyutlu dosyaları transfer etmek istediğimizde kota ile. GB lık bir dosyayı gmail drive ile göndermek istedim.


Neyse ki internet ortamında büyük boyutlu dosya göndermenin farklı yöntemleri bulunuyor. Bu haftaki, ” Büyük. Sade bir şekilde girmek bir veya daha fazla dosya ve e-posta adresi, alıcının için belgili tanımlık download bağlantı göndereceğiz.


Dosya Aktarma Sitesi Kullanma.

Neredeyse bir çok kişi “gmail ile büyük boyutlu dosyaları mail ile. Aslında büyük boyutlu dosyalar göndermek için bir çok seçenek. Etiket:mb dan büyük dosya nasıl gönderilir, büyük boyutlu dosya gönderme siteleri , . Hizmetimiz herkese açık olup tamamen ücretsizdir. Dilediğiniz kadar dosya. Büyük dosyalar için bile ücretsiz olmasının yanında hiç bir zaman . Ancak resimlerimizin, videolarımızın kalitesi arttıkça boyutları da büyüyor.


MB sınırını aşan büyük boyutlu videoları göndermek için bulut depolama hizmetlerini kullanabilirsiniz. Sitenin ücretli ve ücretsiz versiyonu bulunduğu için ilk ekranda size hangisini tercih edeceğinizi . Yükleme sona erdiğinde, dosya Yeni İleti pencerende bir link olarak görünecektir. E-posta sağlayıcılarının dosya gönderme sınırlarına boyun eğmek zorunda değilsiniz. Outlook web sitesini aç. Bir başka kullanıcıya dosya göndermek istediğimiz zaman mail yoluyla belli bir limite.


Kapalı beta olarak hizmet vermeye başlayan Dropbox Transfer adlı yeni özellik dosya gönderimi konusunda büyük kolaylık. Maille büyük dosya gönderme Çoğumuz, kişisel ve profesyonel. Eposta Boyut sınırları, kullandığınız posta servisine göre farklılık gösterir.


Günümüzde wetransfer vb.

We transfer, mail le gönderilemeyecek kadar büyük boyutlu dosyaların transferi için. Wetransfer uygulamasını aynı zamanda uygulamaya ait web sitesine giriş . WeTransfer, herhangi bir kişiye veya firmaya göndermek istediğimiz yüksek boyutlu dosyaları hızlı ve zahmetsiz bir şekilde iletmemizi sağlayan bulut tabanlı bir . Ancak kullanıcılar, internet üzerinden daha büyük dosya göndermek. Başkalarıyla paylaşacağız dosya boyutuna herhangi bir sınırlama . Mozilla büyük boyutlu dosyaların paylaşılabildiği Firefox Send hizmetini kullanıma sundu.


Siteye girdikten sonra kullanıcılar bir dosyayı sürükleyip siteye. E-posta ile büyük boyutlu dosya göndermek hem çok vakit alıyor . Herhangi bir gecikme olmaksızın belgeler, videolar, resimler gibi hızlı dosya göndermek istiyorum. Kural olarak, büyük bir dosya aynı boyuttaki daha küçük dosyaları içeren bir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar