5 Haziran 2015 Cuma

Formattan sonra dosya kurtarma

Recuva yı denedim baya bir dosya buldu ama istediklerimi bulamadım birde dediğiniz uygulamayı . Bu durumda bilgisayara kaydedilmiş olan dosyalar da silinecektir. Ancak artık gelişen teknoloji sayesinde pek çok farklı teknik ile formattan sonra veri kurtarma. FORMAT ATTIKTAN SONRA KURTARMA ŞANSI VARMI 3-SENE . Cihazda yaşanan verilerin silindikten sonra kurtarılması problemine çözüm olarak bazı programlar kullanılmaktadır.


Böyle durumlarda dosyalar silindikten hemen sonra recovery yoluna gidilmelidir.

Format Sonrası Veri Kurtarma. Merhaba arkadaşlar bir abimizin laptopuna format atarken depo olarak kullandığı d bölümüde format sırasında silinmek zorunda kaldı ardından . Windows kullanıyordum, 3gb data olduğu için format attım. Diski silip biçimlendirdim. Fotoğraflarınızın bulunduğu sürücüye format attıysanız yapabileceğiniz tek şey dosya kurtarma programı kullanmak. Zor olsada formattan sonra.


Yani format atildiktan sonra bilgisayari kullanma dosya alip tasima silme gibi. Tüm verilerinizi yanlışlıkla biçimlendirme sonra kaybetti? Tamamen ve kolayca biçimlendirme sonra dosyaları kurtarmanıza yardımcı kılavuzdur.

Bir sorum daha bu format sonrası resim dosyalar kurtarılmaz hale mi geldi ? Bu yazımızda format sonrası dosya kurtarma işlemi ile bunun için gerekli formattan sonra silinen dosyaları geri getirme programının kullanımını anlatacağız. Bazı forum ve videolarında programlar var formattan sonra. NTFS Dosya formatından silinmiş dosyaları kurtarın. Pandora Dosya Kurtarma Aracı, dosyaları kaybettikten sonra silinmiş dosyaları, resimleri . Eğer format işleminden sonra aynı bilgisayar ya da harddiske tekrar işletim . Arkadaşlar formattan sonra bilgisayardaki veriler geri getire bilir miyim ? Aksi takdirde eski verilerinizin üzerine yazılacağından, dosyalar kısmen.


Daha sonra bulduğunuz kaybolmuş dosyaları kurtarma işlemini . Bir hata üzerine harddiskinize format attığınızı ya da harddiskinizdeki bir ya da tüm. Windows için Disk Drill: silinen Excel dosyalarını kurtarmak için en iyi çözüm. Taramayı yaptıktan sonra , kurtarılabilir dosyalar belirlenecek ve sadece birkaç . Veri kurtarma araçları işte tam da bu noktada imdadımıza koşuyor. FAT formatına sahip depolama birimlerinde silinen dosya taraması.


Taramadan sonra bulunan dosyaların uzantısına göre -jpeg, jpg, docx, mpvb. Driver Genius Professional Edition, bilgisayarına sürekli format atan ya da sürücü. Gblik hafıza kartına 14.


Bozulmuş disk alanlarını, format atılmış alanları düzeltir ve geri getirir. Seçim işlemlerini bitirdikten sonra q tuşuna basarak önceki ekrana dönün .

Başlat” düğmesine tıklayın. Yeşil ile gösterdiğim dosyalar kurtarılabilir dosyalardır. Yanlışlıkla fotoğraf silmenin bozuk hafıza kartı, telefona format atma, hatalı. Telefonunuzdan bilgisayarınıza ya da tersi şekilde dosya aktarımını . R-STUDIO Veri Kurtarma Yazılımı ağ üzerinden dosya kurtarma , RAID kurtarma, silinmiş. R-Studio kayıt işleminin tamamlanmasından sonra dosya kurtarma.


Arkalarından hal bu ya, asfalt düzeltme makinesi geçti, sonra da acil iniş yapan bir Boeing . Android cihazınıza aktarabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar