22 Haziran 2015 Pazartesi

Bilgisayar kısayolları

Eğer aşağıdaki kısayolları biliyorsanız bilgisayarınızı . Ben de öyle düşünmüştüm. En sık kullandığınız görevlerin kısayol tuşlarını kullanmayı öğrenerek. Enter, Görev oluştur. Esc, Ayrıntılar penceresini kapat.


Bilgisayar kısayolları

Boşluk, Görevi tamamlandı olarak işaretle. Tıklamaya daha az, müzik dinlemeye daha fazla zaman ayır! Bilgisayarda fareyle gerçekleştirebildiğiniz hemen . Genel klavye kısayolları Aşağıdaki tabloda genel klavye kısayolları bulunmaktadır. Temel klavye kısayollarını öğrenerek daha hızlı bilgisayar kullanabilir ve bu sayede işlemleri çok daha kısa sürede gerçekleştirebilirsiniz.


Ayrıca kendi özel kısayollarınızı da oluşturabilirsiniz. Kısayol düğmeleri ‎: ‎İşlevler eksisozluk. Klavye üzerindeki alfabe tuşları, sayı tuşları,. Mynet Cevaplar Görüşleriniz başkaları için çok değerli.


Bilgisayar kısayolları

Kategori, Türkçe, İngilizce. Eklentiler için kısayol tuşları dışında tarayıcı kısayol tuşlarını devre dışı bırakamaz ya da özelleştiremezsiniz. Word de çok kullanışlıdır. Windows logo tuşu klavye kısayolları. Yardım penceresini getirir.


Seçili olan klasör veya dosyanı ismini değiştirme (rename). Bul penceresini açar. Ekran görüntüsünü yeniler ( Refresh).


Bir Bluetooth kablosuz kanalı veya aygıtı seçmek için çevirin. Yuva, Telefon veya tablet bilgisayarı rahatça kullanabileceğiniz bir açıda tutar. Farklı para birimi sembollerini yazmak için aşağıdaki kısayolları kullan. Bu kısayollar sayesinde hem çalışmalarınız daha akıcı bir şekilde devam edecek hem de . Gelen bir destek sorusunda bilgisayar oturumunu klavye tuşları ile kısa yoldan nasıl kilitleyebilirim konusunda yardım istemiştir.


Fareler ve bilgisayar arayüzleri, bilgisayar kullanımı kolaylaştırmak için üretilmiş . Klavye kısayolları - Spotify Buradaki hazır atanmış. Bir kısayolu çift tıklattığınızda, ilgili dosya veya program açılır. Laptop diz üstü bilgisayar kullanıcıları insert tuşunun yerine çoğunlukla capslock, yani büyük harf kilidi tuşunu kullanabilirler.


Bilgisayar kısayolları

Standart bir USB klavyesi aynı klavye kısayollarını kullanarak da . Dizüstü bilgisayar kısayol tuşlarının Fn düğmesi nedir veya neden çalışmıyor? Adobe Photoshop kullanırken daha üretken olmak için klavye kısayollarını kullanın. Etiketler: kısa yol tuşları, winkısa yol, windows klavye kısayolları. Dilerseniz kısayolu oluşturduktan sonra buna bir klavye kısayolu da oluşturabilir ve belirlediğiniz bir tuş kombinasyonu ile örn. Bu kısayolu başka bir kombinasyona atama veya devreden çıkarma gibi.


Ekranı ters yada istediğiniz yöne . CTRL ve ALT tuşlarının arasında olan bu bayrak tuşu tek başına . Herhangi bir sekilde Klavyedeki isaretleri cıkarmak veya bilgisayardaki kısayol tuşlarını merak ediyorsanız dogru sayfadasınız. Bu yazımızda klavyedeki gizli.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar