30 Ocak 2020 Perşembe

Telefon hafızasından silinen numaraları geri getirme

Telefon numarası alma, silinen telefon numaralarını alan bir programdır. Turda senkronize ederek silinen isimleri ve numaraları al İlk Arapça uygulama . Bazen arkadaşlar telefonu kayıtlı telefon taramaları unutabilirsiniz, bu uygulama Mahdovh telefondan taranan rakamlar geri ve numaraları almasına yardımcı . Rehberden silinen numarayı geri getirme programlarını kullanabilmeniz için . Fakat kişiler telefon hafızasında kayıtlı ve buradan silinmişse bununla ilgili bir. Akıllı telefonlarda silinen numaralar nasıl geri getirilir. SİLİNEN REHBER geri getirme numaralar. Android telefonunuzdaki kişileri sildiğinizde bunları geri getirmek kolay değildir.


Telefon rehberimizi farklı ortamlara kaydedebiliyoruz. Silinen Numaraları Geri Getirme. Telefon hafızası ve sim kart ana kayıt birimleri olsa da . Kaybolan numaraları geri getirme, onları nasıl kurtarırım gibi uzun uzun. Buna e -posta adresleri ve telefon numaraları dahil olmak üzere iletişim. Samsung Galaxy S Samsung Galaxy S Samsung Galaxy Sgibi . Yanlışlıkla silinen telefon rehberini en kolay geri getirme yöntemi.


Numaraların sim kart yerine telefonun hafızasına kayıt edilmesidir. Telefondan silinen rehberi nasıl kurtaracağınızı açıklıyoruz. Kaybettiğiniz değerli telefon numaralarını Android cihazınıza geri getirme rehberi işte burada. Rehberinizdeki numaralar veya kayıtlarınız kendi kendine siliniyor ise.


Rehber tamamen silinmiş olsa bile telefon numaraları geri getirilebilir. Genellikle sanal hafıza oluşturmak için bilgisayarlarda vCard yazılımı kullanılıyor. Uygulama yüklendiğinde Turkcell Numaranız ve Turkcell Şifreniz ile giriş yapın.


Geri Yükle seçildiğinde alınan yedek numaralar yeni HTC One serisi cihazınıza. Peki, bu önemli kişileri nasıl geri alabiliriz? Bu, telefonunuza eklediğiniz tüm kişilerin ve telefon numaralarının Gmail . Bazı akıllı telefon. Rehber özelliği ve aranan numaraları hatırlama özeliği var.


SIM Card ve hafıza kartlarından mantıksal ve fiziksel yöntemler ile veri. Android İşletim Sistemini Kullanan Telefonlarda Telefon Rehberi Yedekleme. Cihaz hafızasından içe aktar: Bu seçenekten cihaz hafızasındaki ve e-mail. Bu yazımızda sizlere rehberden silinen kişileri geri getirme özelliği olan üç uygulamadan bahsedeceğiz.


Sİlinen Android verilerini kurtarmak için çözüm arıyorsanız, dahili hafıza ve SIM. OS veya Android işletim sistemine sahip bir telefon kullanıyorsanız silinen mesajlarınız. Gelen ekrandan “Derleme Numarası ” seçeneğine kez dokunun. Daha sonra yeni sim kartı takıp telefon hafızasından sim karta.


Cep telefondan Rehber Sms Video ve Resimlerinizi geri kurtarıyoruz. Sonrasında yapım numarası kısmına gelip kere üst üstü basarak usb hata . Ya da yanlışlıkla önemli bir telefon numarasını ya da rehberinizi tamamen sildiyseniz telefon numaralarınızı geri getirmek mümkün. Gerçek hepimizin kaza bizim akıllı telefondan şeyler silinir ve daha sonra pişman,.


Bir kullanıcı geri tahsis tabloya bu dosyaların yerini yazmasına olanak tanır. Yani silinen resim vb veya numaraları geri getirme şansım yok mu ? Biz burada telefonun imajını alıyoruz, bütün bir hafızayı dışarı alıyoruz siz. Okuma bilgilerinin arasında IMEI numarasından bağlantı kurduğu . Birkaç basit adımla mesajları geri getirmek artık mümkün!


Recovery programı sayesinde silinen mesajlarınızla birlikte fotoğrafları, videoları, telefon rehberi ve.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar