13 Kasım 2019 Çarşamba

Kantır uçma hilesi

Bunun yanı sıra, nasıl yapacağınızı da . Zıpladığınızda uçabilirsiniz sv_gravity Siz bu sv_gravity. Oraya gelicek yerine aşşağı bi sayı yazarsanız d. ESC tuşunun altındaki tuşa basarak konsolu açarak, . Havada uçma hızını belirler. Uçma Görünmezlik Hilesi Şifresi. Bu hilelerin bazıları sadece sunucunun bulunduğu makinede, bazıları . Daha sonra aşagıdaki kodları konsola yazarak gereken hileleri. OTO HEDEFLEME (AIM) Silahınızın . Konsola girdiğiniz bir kod ile oyunda uçabilir, binaların içinden geçebilirsiniz.


Duvardan geçme şifresi. Hileleri aktif hale geçirir. Minecraft hilesi indir survival uçma.


Daha Çok Kan Oyunda daha çok kan olsun istiyorsanız konsol ekranına bind backspace . Hile kodunu gerçekleştirmek için konsolda sv_cheats yazın. Oyun içerisinde uçma şifresi. Aşağıdaki kodları da konsola yazarsanız hileler akt. Oynadim mpindir, dinle.


Kantırda uçma hilesi ve tüm botların bıçak kullanmasını yaptım botlar bıçakla ben. Yukarıdaki adam gibi alıştırma yapmak istiyorum bana lazım olan şeyler sınırsız smoke,sınırsız flash, uçma hilesi ,sınırsız zaman falan bu kodları . Live for speed uçma hilesi indir. Aşağıda vereceğim komutlar size uçma , ölümsüzlük ve sınırsız bomba sağlayacak;. Artık hile kodlarını kullanabilirsiniz, ancak önce ya ölmeniz ya da oyunu yeniden başlatmanız gerekli. Bu sayfada bilgi yok.


Hafif bi uçma hilesi. Herkesin merakla beklediği görünmezlik şifresi işte karşınızda: waypoint on noclip. Counter-Strike para ve ucma şifresi . UÇARAK VE WALL HACK İLE EFSANE TROLLEDİM-Cs Go, efsane troll,wall hack, uçma. MERM HİLELİ APK, aksiyon, macera ve FPS.


Cirital ops gorunmezlik yada uçma hilesi yaparmsin lutfen hocam. Half life uçma ve bunny yapma. Hile duvar arkası görme, otomatik ateş. Konsola sv_cheats yazın ve ardından restart yazarak hileleri aktif hale getirin.


Bölüm başladığında yeniden é tuşuna basarak konsolu. Oluyo abi oleeeeyyy işallah açılır ve abi sen roblox u bide block city wars ı hileli çıkarırmısın lütfen! Beğen (3) Beğenme (3) Yanıtla.


En kaliteli android oyunları indir. Roblox CBRO için Hile arayanlar varsa bu konumuza bakabilir. Kardeşimle Birlikte Yeni Modlu Kantır Strike Oynuyoruz Bölüm 1. YILAN VE UÇMA HİLESİ ŞOK OLDUK ZOMBİ MODU HİLEYİ FULL YAKALADIK PUBG . Olursa Cfg olarak Düzenlenip Siteye Konularbilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar