15 Ekim 2019 Salı

Topkapı sarayı 360

Topkapı sarayı 360

Topkapı Sarayı Harem 360° Sanal Tur xnokta. Değişik açılardan çekilen fotoğraflar daha sonra bilgisayarda birleştirilerek seyredenleri çepeçevre saran 3derece. Istanbul by Nadir Pulluk. Yükleyen: macarkedisi.


Topkapı sarayı 360

Derece sanal tur özelliği ile tarihi müzenin hem iç mekânını hem de dış . Download 3Degree View of Topkapi sarayi. Film üzerinde shift tuşu ile . Roof Mezze 3Restoranı, tarihi yarımadanın muhteşem manzarasına sahip. En Çok İzlenen Mobeseler. Derece Panoramik Türkiye Fotoğrafları 3Degree Panoramic Turkey Photos.


V Karl Sarayı - Granada İspanya - Gece. Dönmeye başlıyorsunuz. Yaklaşık 3milyon liraya mal olacak restorasyon sırasında daha . It served as the church of the Patriarchate before Hagia Sophia was completed in 3under Constantius II. During the Nika revolt in 53 Hagia Irene was . Sapphire Seyir Terası 3° İstanbul manzarası deneyiminizi hikayeleştirerek. AA foto muhabirince tarihi alanın iki önemli simgesinin görüntülenmesinde, drone ile havadan 3derece fotoğraf tekniği kullanıldı.


Topkapı sarayı 360

Boğaz manzaralı geniş ve ferah 3adet çarpıcı manzaraya sahip misafir . Tabii ki bol bol selfie çektik ve doyasıya . Manzara,sushi,yemekler,the.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar