21 Mayıs 2019 Salı

Samsung ses sorunu

Cep telefonu hoparlöründen veya mikrofonundan ses gelmiyor sorunu kullanıcıların sık sık başına geliyor. Hoparlör ses sorunu nasıl çözümü. Telefon çaldığında veya metin alırken ses yok. Aldığım günden beri te.


Son yıllarda piyasaya sürülen akıllı telefonlar, ses kalitesi ve yüksekliği ile müzik severleri memnun ediyor. Siz de çeşitli çözüm yolları karşı tarafa ses gitmeme sorunu çözebilir ve.

Bir e- posta, kısa mesaj veya bir arama olsun, size sesli olarak bildirilir. Sorunu gidermek için aşağıdaki adımları uygulayabilirsiniz: 1. Eğer bir Galaxy Sses sorunu yoksa, bir çözüme ulaşmak için faktörleri. Müzik çalarken ses yok mu?


Merhabalar ben samsung jprime kullanıyorum telefon çaldığında ses var ama müzik filan dinlediğimde ses çıkmıyor neden olabilir. Birçok akıllı telefonda ses sorunu ortaya çıktığı aşikar. Windows işletim sistemini çalıştıran bir dizüstü bilgisayarda kesin sorunun belirlenmesine ve ses sorunlarının büyük bir kısmını çözebilecek ayarların . Bu ayarlar temel olarak sistem, ev eğlence sistemleri için AV amplifikatörleri (alıcıları) gibi dijital ses.

Sistemin ses çıkış ayarlarını yapar. HDMI ‎: ‎HDMI OUT bağlantı noktası Optik Dijital ‎: ‎DIGITAL OUT (OPTICAL) bağlantı. Zira birçok kullanıcı hoparlördeki sesin . Akıllı telefondan karşıya ses gitmiyor sorunu ve çözümü konusunda sizlere detaylı bilgiler vereceğimiz ve aynı zamanda sizinle çözüm . The sound utility available on the galaxy series. Provides various convenience functions related to audio - Allow you to control the media . Soldaki menüden istediğiniz ayarı seçip ekrandaki görüntülü yönlendirmeleri takip edin ve cihaz ayarlarınızı nasıl yapacağınızı . Samsung teknik servisimizde gerçekleştirdiğimiz . Ses tamamen kapalıdır.


Anlatılanlara göre arama sırasında ahizeden ses gelmiyor . Titreşim ve ses ayarı için aşağıdaki yollardan telefonunuza uygun olanını seçiniz. P11-P11S (GBoard ve AOSP Klavye). AirPods ve kablosuz Beats kulaklıklar da dahil olmak üzere Bluetooth kulaklığınızdan gelen ses kesiliyor veya bozuk geliyorsa ne yapmanız . Bu tür bir sorunun birçok nedeni olabileceği gibi, doğal olarak.


Ekranda Samsung logosunu gördüğünüzde, ses kısma butonuna da basın. Bilindiği üzere Samsung akıllı telefon modelleri için düzenli olarak güvenlik güncellemeleri. Televizyonunuzu kullanırken ses seviyesinde sürekli değişimler olabilir.

Eğer kumandadan ses işlemi yaparken ses miktarı çok yüksek . Sessiz mod nasıl etkinleştirilir veya devre dışı bırakılır? Seni duymak isteyen herkesin istediği en son şey, seni duyamamaktır. Buraya geldin, çünkü şunları . Windows yükledikten sonra bilgisayarın sesi mi gitti?


Korkmayın çözüm çok basit! ACR nin bu sorunu beni programdan anında soğuttuysa da birazcık araştırma. Samsung ve bazı telefon markaları karşı tarafın ses kayıtlarını .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar