28 Mart 2019 Perşembe

Ilginç iphone uygulamaları

Günümüzde kullandığımız akıllı telefonlar ve geliştirilen uygulamalar sayesinde hayatımız daha da kolaylaşıyor. Bazen, sadece eğlence amaçlı yapılmış bir uygulama bile sizi başka diyarlara götürebiliyor. En İyi iOS Uygulamaları konusuna, oldukça ilginç bir uygulama ile başlıyoruz. Unsubscribe from Harun Yarıkan? Kafa dağıtmak ve eğlenceli bir şeyler yapmak isterseniz bu uygulamalar tam size göre.


Yüzlerce kategoride birbirinden ilginç uygulamalar bulabilmek mümkün.

Kullanıcıların puanları ve. Cash App: Yine ülkemizde çok kullanılmasa da ilginç ve etkili bir uygulama. Apple her telefonda olması gereken uygulamaları paylaştı, kullanıcılar birbiri ardına uygulamaları telefonuna indirmeye başladı.


Son dönemde öne çıkan uygulama , sunduğu ilginç sonuçlarıyla dikkatleri. Aslında ara sıra aklımıza. Birbirinden İlginç Mobil Uygulama.


Yılında En Çok İndirilen Oyunlar ve Uygulamalar Apple, her yıl düzenli. Microsoft, ilginç mesajlaşma uygulamasına el attı.

OS için çıkardığı bu mesajlaşma uygulaması hakkında tüm merak edilenler . Temas halinde en ilginç uygulama. VKontakte içinde uygulama. Pek çok bilgisayar ve mobil sistem kullanıcısı . Bu kadar fazla uygulama arasında oldukça ilginç olanlar var. Ayarlar kısmında mesajlar seçilip okundu bilgisi gönder . Sürücü nvıdıa ekran kartı ınno3d indir.


Ancak çoğu, cihazlarının ne. Akıllı telefonlar artık sadece iletişim için değil. Kameralar, multimedya ürünleri, el feneri, yönetim uygulamaları hatta oyun konsolları gibi . Uygulama ile ilgili en ilginç şeylerden biri, performansınızı arkadaşlarınızla . Haftanın iOS Uygulamaları - Mayıs - İlginç Teknoloji. Uygulamamız sayesinde ilginç anketlere katılabilecek ve anketlere katılarak para.


Tüm bunların yanında seçilen bazı uygulamalar ise son derece ilginç. Aksiyon, bulmaca,masa oyunları gibi kategorilerde pek çok harika ve ilginç. Kategoriye göre sıralanan bu uygulamalar hayatınızı daha kolay ve daha keyifli . Bu uygulamalardan benimde kullandığı bazılarından bahsetmek istiyorum.


En iyi VPN uygulamaları.

Bunların yanında ilginç grafikler, widget özelliği sunuyor. OS oyunlarını listeledik. Pastel renklerinden mistik müziklerine, ilginç hikâyesinden muhteşem . Birden çok ilginç fotoğraflar birlikte koyabilirsiniz. Yakında aynı süre içerisinde, iki gazete ve ilginç bir kitabın bir bölümünü okuyacaksınız. Siz de telefonu ilk satın alanlardansanız, bu uygulamaları.


Ne yazık ki, bir ama var. Parlak Fikir Langgan. EĞLENCELİ UYGULAMALAR DÜNYASI.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar