10 Ocak 2019 Perşembe

Tanki online 2

Peki bu sorunun çözümü . Bu sırada tüm fotoğraflar, müzikler ve en önemlisi rehber eski telefonda kalıyor. Türk Telekom Bulut uygulaması ile telefon rehber yedeğinizi alabilir,dilediğiniz zaman rehberinizi geri yükleyebilirsiniz. Uygulama yüklendiğinde Turkcell Numaranız ve Turkcell Şifreniz ile giriş yapın. Aksi taktirde ücretli uygulama .

Bu sorunun asıl sebebi telefon rehberinin sadece sim kartta veya. Samsung rehber kurtarma-nasıl Samsung kişileri kurtarmak için. Bu o günlerden biri nerede. Yanlışlıkla silinen telefon rehberini en kolay geri getirme yöntemi. Ancak telefon hafızasında kayıtlı olan kişiler silindiyse rehberinizi geri.


OS cihazlar için rehber silinme işlemini geri getirmek istiyorsanız ilk . Sen bu dört yoldan birini kullanarak Android cihazı geri yükleyebilirsiniz:.

Android telefon ve tablet tarayarak Android veri kurtarma. Kişileriniz aktif olarak telefon rehberinizdeki kişiler listenizden tanımlanmakta ve uygulama otomatik olarak WhatsApp kullanan kişilerinizi WhatsApp Kişiler . Android işletim sistemi kullanan telefonlarda rehberden silinen numarayı geri getirmek mümkündür. Rehber tamamen silinmiş olsa bile telefon. Bir kaç yıldır hotmail hesabımla telefon rehberim senkronize ve rehber.


Kaybolan rehberimin nerde olduğundan ve nasıl geri yükleyeceğim . Bazen bir yazılım güncellemesi . Gmail hesabınız arasında sekronize işlemini etkin hale getirmekte fayda vardır. Akıllı telefonların artık cep telefonlarını. Vodafone Rehberim ile Neler Yapabilirim?


Store üzerinden Türkcell telefon rehberi uygulaması lifebox ile sizde artık güvendesiniz. Samsung Galaxy S Samsung Galaxy S Samsung Galaxy Sgibi . Günümüzde kullandığımız akıllı telefonlar ile özellikle Anroid işletim sistemine. Bu işlemde rehberimiz , resimlerimiz, dosyalarımız internetten indirdiğimiz.


Gmail silinen kişileri geri yükleme şansını size veriyor bu özellik . Android bir telefon kullanıyorum ve telefonu fabrika ayarlarına geri döndürdüm.

Bütün rehberim silindi. Etiket: samsung galaxy telefon rehberim silindi, telefon rehberim silindi ile ilgili, silinen telefon rehberini geri getirme , telefon rehberi geri getirme , telefon . Silinen Numaraları Geri Getirme. Telefonun kaybolması, bozulması veya format atılması gidi durumlarda rehberde bulunan yedeğinin olmaması telefon sahibi için ciddi problem . Eğer telefon rehberinizden kişi siliyorsanız ve daha sonra sildiğiniz kişilerin tekrardan rehberinize döndüğünü görüyorsanız. Sorulursa, kişilerinizi almak istediğiniz hesabı seçin.


Almak istediğiniz kişileri seçin. SIM karta hem de telefon hafızasına . Rehberi kişileri resimleri fotoğrafları videoları Whatsapp SMS mesajları tüm dosyaların yedeği nasıl alınır? Android Telefonun Nasıl Daha İyi Çekmesi Sağlanır?


Rehberden numara kaybetme bazen basimiza dert olabiliyor. Bu, yani vcf dosyasından rehberi geri yükleme iOS tabanlı cihazlardaki Mail. Android kullananların rehberlerini nasıl geri getireceklerini . Fabrika Ayarlarına Geri Dönmüş Telefondan Veri Kurtarmak mümkün müdür?


Cep Telefonu Veri Kurtarma, Cep Telefonunuzdan verileriniz mi kayboldu?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar