5 Temmuz 2018 Perşembe

En iyi dosya kurtarma programı

Harddiskten silinen dosyaları kurtarmak için kullanabileceğiniz en başarılı programı inceliyorum. Zarar görmüş veya silinen dosya kurtarma işlemi kolay bir iş değil. Tam anlamıyla kurtarabileceğim ücretsiz bir yazılım olursa çok iyi olur.


EaseUS Data Recovery gerçekten çok profesyonel bir program ancak . En iyi dosya kurtarma programı ! DÜNYANIN EN İYİ VERİ KURTARMA PROGRAMI. Silinen Dosyaları Getirin. Veri güvenliğinin önemi gün geçtikçe artmaya devam ederken, diğer bir taraftan da gereksiz görüldüğü için . EaseUs dosya kurtarma programı ilk piyasaya sunulduğu . Boş sabit disk veri kurtarma yazılımı ile kolayca ek ödeme olmadan sabit diskinizde bozuk ya da. Geri yükleme Brian Kato tarafından geliştirilmiş çok yönlü dosya kurtarma freeware olur.


Veri Kurtarma Programları işe yarar mı? Sildiğiniz bir dosyayı geri getirmek gerçekten mümkün mü? Geri dönüşüm kutusuna atılan dosyalar. Kayıp veya silinmiş dosya, fotoğraf, video, sabit disk belgeleri, hafıza kartı, USB sürücü, Windows.


En iyi dosya kurtarma programı

Windows için en iyi ücretsiz dosya kurtarma programı nedir? Veri kurtarma araçları bizim için önemli . Bu amaçla yazılmış olan çok sayıda farklı program olduğu da unutulmamalıdır. Peki, en iyi dosya kurtarma programı hangisi ve hangi özellikleri ön plana çıkıyor ? Tag : en iyi dosya kurtarma programı. Evet, anlaşılacağı üzere durum pek de iyi değildi.


Kazayla önemli olan ve gerekli dosyaları sabit diskinizden silmiş ya da üzerine başka bir veri yazmış olabilirsiniz. Ama artık Ücretsiz veri kurtarma programları ile. Dosya kurtarma programları arasında en iyi kullanıcı arayüzüne sahip olan Gray Endelete, işlemlerini yaparken aynı zamanda klasörlerin . Puran File Recovery , silinmiş ya da kayıp dosya ve disk bölümlerini kurtarmanızı sağlayan ücretsiz bir programdır.


Recoverit Wondershare Dosya Kurtarma Programı. Bu ücretsiz dosya kurtarma araçları sizi felaketin önünden geri getirebilir. Bir noktada çoğu insan . Bu makalede veri kurtarma programlarından (elimde olan ve kullandığım) bir kaç tanesinin kıyaslamalarını göstermek istiyorum.


Bu makale tarihe kadar en iyi Android veri kurtarma aracı ile birlikte Android için en. Bu program bu durumlarda tüm verilerinizi kurtarmak için büyük bir çözüm . EaseUS programı ile veri kurtarmak işlemi bu kadar kolay. Recuva Dosya Kurtarma Programı Ücretsiz İndir. Temel ve bazı gelişmiş veri kurtarma ihtiyaçları için en iyi seçimdir.


En iyi dosya kurtarma programı

Bu durumlarda insanlar kara kara düşünürken, internet üzerinden kolayca indirebileceğiniz çeşitli dosya kurtarma uygulamaları da mevcut. Bedava indir en iyi veri kurtarma yazılımı - Mac, MacOS 10. Catalina veri kurtarma programı seçersek, kayıp . Kayıp verileri kurtarmak için bir yazılım programı seçmeden önce, verilerinizin . Yanlışlıkla silinen dosyalar , resimler ve . Biçimlendirme işleminden sonra dosyaları kurtarma programı.


Oldukça iyi bir dosya kurtarma programı. Programın kurtarabildiği dosya formatları şu şekilde: DOC, XLS, RTF, . Verilerinizi geri getirmek için programlar kullanarak geri. Bu bilgilerin üzerine yazılıncaya kadar dosyalar kurtarılabilir. En önemli şey doğru aracı seçmektir.


En iyi dosya kurtarma programı

Sabit sürücünüzdeki en iyi veri kurtarma.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar