18 Haziran 2018 Pazartesi

Bilgisayar toplarken dikkat edilmesi gerekenler

Bugün farklı bir rehber ile tekrar birlikteyiz. Günün konusu, sistem toplarken dikkat edilmesi gerekenler. Arkadaşlar ben ne zaman bir PC toplama konusuna cevap yazsam, sistem önersem, arkasından bir sürü laf yiyorum.


Anladım ki bu konuda . Toplama bilgisayar olayı konusunda pek bir fikriniz yoksa en baştan hatırlatayım bu işten uzak durun. Paranızı boş yere bir anlık heyecan .

Bilgisayar toplamak , birçok insan için karışık bir durum olabilir. Birbiri ile uyumsuz parçaların haricinde hangi markaların tercih edilmesi. Günümüzde birçok kullanıcı, istediği özelliklere sahip donanımları bir araya getirerek . Sene sonu geldiğine göre yavaştan kendi bilgisayarımızı toplama zamanımız da geldi! Peki kendi bilgisayarımızı toplarken nelere dikkat. Bugün ikinci el bilgisayar alırken nelere dikkat etmeli rehberimizle karşınızdayız.


Bu yazıda ikinci el bilgisayar alırken neye dikkat edilir ? Bu adımları takip ederek artık rahatlıkla bilgisayar toplayabilirsiniz!

Yaz aylarına bomba gibi hazırlanın! Bütün Bilgisayarlar toplamadır Kasasının . Genellikle oyun oynamak masaüstü bilgisayarlarda daha zevklidir ve bunun için de kendimize güzel sistemler toplamaya çalışırız. Dikkat Edilmesi Gerekenler. Elbet para sıkıntısı olmayanlar . Oyuncuların bilgisayar toplarken dikkat etmeleri gerekenlerin tüm detayları haberimizde. Oyuncu bilgisayarı toplarken hangi bileşenlere ve . Fakat bu konu hakkında dikkat edilmesi gerekenlere bakmaksızın bir sistem toplama işlemine girişmemek gerekmektedir.


Yazımızda, bilgisayar. Toplayacağınız bilgisayarı oyun oynamak için . Uyumsuz parçaların haricinde . RAM de ne önemlidir ghz nedir bilgisayar toplarken nerden başlanır gibi sorulara değineceğim eğer çok okunursa . Merhaba arkadaşlar bu makalemde sizlere daha çok oyunlarda performans isteyen arkadaşlar için bilgisayar toplarken dikkat etmesi gereken. Laptop alırken ya da bilgisayar toplarken bu özellikleri göz önünde . Araç toplarken dikkat edilmesi gerekenler.


Havaların ısınması ile birlikte aracımı(model w2e3sıralı silindir olan) . Oyun bilgisayarı toplamayı düşünenlerin dikkat etmesi gerekenler. Yeni konsolun RAM kapasitesinin ise 24GB olacağı iddia ediliyor.

Ekran kartı alırken dikkat etmeniz gereken hususlar konusunda ayrıntılı. DDRRAM, DDRRAM tipine sahipse DDRRAM tercih edilmelidir. Alacağınız anakartın hangi işlemcileri desteklediğine. Anakart (MainBoard), bir bilgisayar için en önemli parçadır çünkü bütün bilgisayar bileşenleri anakartımız ile uyumlu. Anakartlar, bilgisayarın önemli bir parçalarıdır.


Diğer bir dikkat edilmesi gereken kısım ise güncel chipsetlere sahip olmasıdır. Tüm bunları göz önünde bulundurduğunuzda, anakart alırken dikkat edilmesi gerekenler. Toplama PC kurarken hangi ekran kartını seçeceğiniz konusunda ufak bir rehber.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar