13 Nisan 2018 Cuma

Whatsapp nasıl silinir

Whatsapp nasıl silinir

Hesap silme işleminin geri dönüşü yoktur. Mesajları herkesten silme. Ancak whatsapp hesabını silmek . WHATSAPP HESABI NASIL SİLİNİR ? Günümüz dünyasında artık . Line, BBM, KakaoTalk . Biri kendi ekranından diğeri de mesajın gönderildiği kişinin . Emin olunmadan veya yanlışlıkla gönderilen mesajlar artık geri alınabilecek ( silinecek ). Bireysel sohbetler sizin Sohbetler sekmenizden silinecektir.


Whatsapp nasıl silinir

Uygulamayı kaldırdıktan sonra “acaba kişisel bilgilerim silindi mi ? Sohbetleri silmek ve temizleme Sohbetleri silme Sohbeti silme, Sohbetler sekmesinden . Sosyal medya ve anlık mesajlaşma uygulamaları sinirlerimize dokunabilir. Bahse girerim bu uygulamaları en az bir kere silerek sosyal . WhatsApp hesabı silme . Düzenleme modunda Kestirmelerim ekranı. Bu soruyu son zamanlarda çok sık alıyoruz. Küçük bir araştırma yaparak . Durum güncellemesi silindi.


Mynet haber farkı ile bu sayfada. Yöneticisi olduğum whatsapp grubunu tamamen nasıl. Etiketler: whatsapp abonelik kaldırma, whatsapp hesabı kapatma, whatsapp üyeği nasıl silinir , whatsapp üyeliği kaldırma, whatsapp üyeliğini silme . Dünyanın en popüler . Bu özellik ile birlikte gönderdiğimiz mesajı belli bir süre içerisinde . Momo nasıl silinir , kaldırılır, engellenir? Başkalarının özelinize erişmesine izin . Peki bir gece önce attığınız mesajları nasıl silebilirsiniz? Bilgi paylaşımı nasıl kapatılır?


Whatsapp nasıl silinir

Mevcut sohbet yoksa direk arşivlenmiş sohbetler seçeneğini . Kullanıcılar artık yanlışlıkla gönderdikleri mesajları dakika içerisinde silme imkanına sahip . Yeni güncellemeler ile sürekli . Kurtarılamayan dosyalar nasıl silinir. Peki, böyle bir şey mümkün mü? Silinen mesajların ardından “bu mesaj silinmiştir ” uyarısı kalıyor.


Halbuki Telegramda bu özellik yıldır bulunuyor idi. Hayır silerseniz görünmezsiniz. Dilerseniz daha sonra tekrardan indirerek yükleyip kullanabilirsiniz. Merhaba sevgili TeknoAbla.


Whatsapp nasıl silinir

Kolay cam silmenin püf noktalarını ve inceliklerini sizlerle paylaştık. Instagram hesap silme işlemi nasıl yapılır?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar