25 Mayıs 2017 Perşembe

Gerçek polis telsizi

Eğlence amaçlı polis telsiz sesleri dinleyebilirsiniz. Gerçek polis telsizi değildir. Sol üstte bulunan açma kapama tuşu ile aktif hale getirebilirsiniz. RADARA YAKALANAN SÜRÜCÜLERLE POLİS ARASINDA İLGİNÇ DİYALOGLAR. Yeni versiyon güncel telsiz sesleri içerir.


Baskını önceden haber alabilmek için polis telsizi dinleyen şüpheliler,. Yeni telsizleri ASELSAN Genel Müdürü. Gercek polis telsizi degildir. Bu rakiplerine göre maksimum kanal sayısını içerir.


Arkadaşlarınızın uygulama korkunç şakalar indir olun. Zanlıların, yakalanmamak için polis telsizi dinlediği öğrenildi. En komik polis telsizi diyalogları. Police Radio application.


We can use his old police radio to save people and bring evildoers to justice. Onun eski polis telsizini kullanarak kötüleri adalete teslim edip insanları . Kurusıkı tabancaları gerçeğe çevirip, polis telsizini dinlediler. Ardından telsize güldüren bir diyalog yansıdı.


TELSİZ İŞLEMLERİNE İLİŞKİN USUL VE ESASLAR HAKKINDA. Tamamen gerçek polis sesleri, -Kullanımı kolay. Neslinur, üniformasıyla, polis telsizi ile anons yaparak olaylar hakkında bilgi aldı.


Gerçek polis telsizi

Ekim günü polis telsiz kayıtları: Kalabalığı dağıtın, TOMA gönderin, . Bunu ekspertize vermiş savcılık, ekspertiz de, bilirkişi raporu vermiş, bu telsiz Genelkurmayı dinliyor, polis teşkilâtını” dinliyor, Hava Meydanları telsizini dinliyor. Aydında polisin telsiz frekansına girerek kendilerine yapılacak operasyonu önceden öğrendikleri belirlenip gözaltına alınan uyuşturucu . Sol ustte bulunun acma kapama tusu ile aktif hale getirebilirsiniz. Android - Aptoide için APK indir image.


Bu noktada polis telsizini dinleyecek olursak, bir başka açıdan polisin . O zaman için gerçekten büyük bir para verip almış. NETE İLK gerçek polis telsiz melodisi. See more options Embed Code. Başkanlığını emekli Emniyet Müdürü C. Aktuelle Version) - com.


Bir polis telsizle başka birliklere haber verdi bir kaç dakika geçmeden etrafları sarıldı, elleri. Bu bilgiler doğrultusunda benim ifadem gerçek yerine oturtulabilir. Hazır polis telsizi sesleri yerine kendi . Durum, polis telsizleri aracılığı ile bütün polis devriyelerine de duyuruluyor. Bu kadar sağ duyulu düşünebiliyor muydu gerçekten Garib?


Türkçe online sözlük Tureng. Kelime ve terimleri çevir ve farklı aksanlarda sesli dinleme. Ana akım haber kanallarının verdiği haberlerin dışında size gerçek bir arka plan.


Gerçek polis telsizi

Telsizi sesleri sizlerle. Bunun üzerine polis çağırıp bizi enkazın başından zorla uzaklaştırdılar. Birkaç saat içinde hangi noktada kaç ekibin nasıl çalıştığı telsizle bu .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar