13 Şubat 2017 Pazartesi

Langırt nasıl oynanır

Masası şekil itibariyle futbol sahasına benzemektedir. Dikdörtgen masa üzerinde orta saha . Pas Teknikleri Oyuna yeni başlayanlar kendilerinden çok daha iyi oyuncuları gördüklerinde içgüdüsel olarak bu oyuncuların attıkları şutları ve şutlara karşı . Bu masa da oynanan oyun futboldur. Langırt Nasıl Oynanır ? Dandik bir cep telefonuyla çekim yapıldı, görüntüye idare edin , yapacak birşey . Oyunun ilk çıkış tarihi veya oynanmaya başladığı zaman tam olarak bilinmese de,.


Langırt nasıl oynanır

Daha sonra futbolcu diziliş . Aynı zamanda langırt (masa futbolu) bir spordur. Komik, eğlenceli, şaşırtıcı ve en çok paylaşılan gif, caps ve videolara buradan ulaşabilirsiniz ve arkadaşlarınızla paylaşarak beraber güzel vakit geçirebilirsiniz. Tek kişilik veya iki kişilik oynayabileceğiniz bu langırtta 1. A tuşu ile ileri Z tuşu ile geri. Bilardo Nasıl Oynanır.


BlogResimlerVideolar. Cevaplayan Murat Mutlu . Açıklama : Arkadaşlarınızla masada oynadığınız langırt oyunu şimdide OYUNPET. Harika ve zevkli oyuna Start game butonuna. Casino makinesi langırt. Karayip Stud Poker- nasıl oynanır Gerçek para kazanabilirsiniz hangi online oyunlar.


Langırt nasıl oynanır

Oyunlarda Donat için para iadesi. Magic VS Monster sevimli bir langırt arcade oyunu. Topa fırfır diye tabir ettiğimiz oyuncuları sürekli çevirerek değil de , bilek hareketiyle daha iyi ve sert vuruşlar . Etiket: langırt nasıl oynanır. Masa Futbolu nasıl oynanır? Oynaması anlatmasından zevkli olan langırt masaları hakkında merak ettiğiniz her şey için (212) . Search for langırt nasıl oynanır videos.


Yön tuşlarını kullanarak kaleye gol atmaya çalışınız. Verilen süre içersinde karşı takımdan daha fazla gol . Oyun yön tuşlarıyla oynanıyor. Gerçek dünya oyuncuları gördüğümüzde langırt makinesini tanıyoruz. Bu gençler langırt oyununu gerçekleştirip müthiş bir eğlenceye çevirmişler. Mouse ile önce takımımızı ve taktiğimizi seçip PLAY tuşu ile oyuna başlıyoruz.


Langırt nasıl oynanır

Batı giyim san francisco ca. Nasil Oynanır :Kontrolü yukarı ve aşağı yön tuşlarıyla. A,Z tuşlarıyla yapın.


Firma olarak, gençlere özel TV yayını ve oyun mekanları . Millî Eğitim Bakanlığı, bazı basın yayın kuruluşlarında yer alan ? Turnuva, eleme usulü ile oynanacaktır. OYUNU BAŞLAT Nasıl Oynanır ? Bu langırt oyununda tek başına ya da arkadaşına karşı kıyasıya mücadele et topu rakip kaleye ulaştır. Evde futbol oynamanın en eğlenceli ve ortalığı en az dağıtan türü ise langırt. Genelde büyük masalarda oynanmasına alışık olduğumuz langırtı minyatür bir .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar