25 Mayıs 2016 Çarşamba

Apartman aidat çizelgesi

Temel matematik ve Baskı hakkında daha fazla . Konut Siteleri Yönetimleri Danışmanı Nihat Dönmez Emlakkulisi. Kiracı ve Gayrimenkul Takip Programı, Kiracılarınızı takip etmek için ücretsiz üye olabilirsiniz. Kanunların belirttiği çerçeve de . Ekteki dosyada site aidatlarını takip ettiğim bir çizelgem var, aidatını.

Gerek site ve gerekse apartman yönetimi olsun, yönetimi üstlenen . Bedava apartman gelir gider programının kullanımı kolay olmakla birlikte veri girişi arttıkça bir. Kat Mülkiyeti Hükümlerine göre yönetici aidatlarını ödemeyen. Kanun apartman yoneticisine aidat borclarini takip edebilmek yetkisini . No photo description available. Apsiyon, apartman , site, iş merkezi, bina ve rezidans gibi yaşam alanı yönetimlerinin tüm ihtiyaçlarını karşılayan en kolay yönetim yazılımı ve programıdır.


Site Yöneticisi apartman aidat ,gelir-giderini girişte bir panoya asmak sureti ile.

Bulut tabanlı yazılımız. Ortak yerlerin sigortalanması. Yangın tüpleri bakımı. Site, apartman ve iş merkezlerinizi tek elden yönetebilirsiniz.


Aşağıdaki dilekçe ve belge örneklerinin üzerine tıklayarak görüntüleyebilir veya bilgisayarınıza indirebilirsiniz. APARTMAN PROGRAMI AİDAT PROGRAMI. Buna ek olarak aidat durum çizelgeleri haftalık işlenmektedir ancak panodaki . Excel üzerinde kayıtlı üye listelerinizi aktarmanızda yardımcı olmamızı isterseniz telefon açmanız yeterlidir.


Tüm üye listenizi birkaç dakika . Bu yönde bir kaç talep geldiğinden Kasa Cari ve taksitlendirmeden oluşan ufak bir aidat. Mahkeme Ve Noter Giderleri, 568. Muhasebe Ve Müşavirlik Giderleri . Bakım Ve Onarım Giderleri, 989.


Aynı zamanda bu çizelge apartman ilan panosuna asılır. TROİA RİVER AİDAT TAKİP ÇİZELGESİ. Zamanınız yok ama MS Excel Eğitimi almak istiyorsanız CANEX Eğitim ve Danışmanlık sizler için doğru adrestir.

Yapandan ALLAH razı olsun çok mantıklı bir çizelge olmuş işimi . Personel izin çizelgesi tanzim edilerek izinlerin görevi aksatmadan yapılması. Aidat Borcunuzu Sorgulayın. Online Apartman Site Yönetimi Uygulaması.


Yönetim apartman , site, rezidans veya toplu konut yönetimleri ile sakinleri arasında köprü. YILLIK AİDAT ÇİZELGESİ. Apartman yöneticileri eşitlikçi ve her zaman fedakarlığa hazırdır. DAİRE NO, ADI SOYADI, Oca-08.


Apartmanı yöneticiliğinin MİKLA YÖNETİM tarafından hizmetleri tarafından. Projesi gereği kat maliklerinin ödemekle yükümlü olduğu aidatlara dahil edilecektir. Yönetim Planında belirlenmiş katılım usulüne göre yapılacak ödeme çizelgesi.


Netahsilat Ticaret Odası Paketi sayesinde ticaret odaları bütün üye aidat ve. Plus Yönetim Olarak, Antalya Genelinde Profesyonel Site Yönetimi, Apartman Yönetimi ve İş Merkezi. Bununla birlikte genel hesap çizelgesi düzenli olarak ilan panosundan yayınlanır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar