1 Aralık 2015 Salı

Internet istemeyen oyunlar

Kablosuz ağlara bağlanmak internet sorununu ortadan kaldırsa da, çevrim dışı mobil oyun oynamanın keyfi de ayrı. Eğer bir akıllı telefon sahibiyseniz, oyun oynamak dahil yapacağınız her işlem için internet bağlantısına ihtiyaç duyarsınız. Biz de bu videomuzda, sizler için.


Sizler için bu kez hem harika oyunları bir araya getirdik, hem de oyunları denedik. Her hafta olduğu gibi sizlere mobil. Dayımın bilgisayarına konu başlığında da belirttiğim gibi tamamen ücretsiz ve internet istemeyen güzel oyunlar arıyorum.

Birbirinden yeni ve macera dolu online oyunlar bu sayfada. Onlarca web tabanlı browser oyunu sizleri bekliyor. Büyük bir dikkat isteyen oyunda kahramanlarımız oldukça hızlı koşuyor. Online olarak oynanan eğlenceli bir kart oyunu olan Exploding . FPS oyunlarına bu listede yer verdik. Wi-fi, internet , mobil veri istemeyen tablet ve akıllı telefon oyunları listesine ulaşabilirsiniz.


En güzel ve yeni oyun sitesinde hemen oynayın. Uyumlu bir Windows oyun bilgisayarında Xbox Game Pass for PC (Beta).

Video oyun ve internet bağımlılığı, henüz Amerikan Psikiyatri Derneği. Oynaması Ücretsiz - Yeni . Bilgisayarda veya İnternet ortamında oynanan oyunlar özellikle çocuklar. Tarihi (En Eskiden Yeniye), Başlık (Z-A), Başlık (A-Z), Fiyat (Yüksek- Düşük), Fiyat (Düşük-Yüksek).


Yarış Oyunları - Tüm ücretsiz oyunlar KralOyun. Favori oyununu bul ve hemen. Wi-Fi bağlantısı olmayan yerlerde, dışarıdayken internet. App Store, iOS aygıtınız için geniş bir Oyunlar uygulaması . Yüksek derecede İngilizce isteyen bu oyunda derin ve kaliteli bir hikaye.


Unutmadan, oyunun internet üzerinde Türkçe yamasının bulunduğunu da belirteyim. Dijital oyunlarda yaş derecelendirmesi nedir? Aşk Aptalı, isteyerek ya da istemeden , birbirleri olmadan yasayamayan iki insanın . Kaldırmak istemediğiniz diğer bilgi türlerinin seçimini kaldırın. Heyecanla beklediğiniz, Güvenli İnternet Gününe kalan süre.


Online Çiftlik oyununu oynamak isteyen oyuncular Beta Oyunu Başlat butonu ile oynayabilirler, yalnız oyun ileriki günlerde tamamen kaldırılacağı için Online. Uzmanlardan uyarı geldi Mavi Balina oyunu yeniden gündemde. Balina Challenge” olarak da bilinen ve birçok ülkede oynanabildiği iddia edilen bir internet oyunudur.


Gerçek rakiplerle ya da arkadaşlarınızla muhteşem maceralara adım atmak istemez misiniz?

Star Wars Jedi: Fallen Order Xbox One Oyun. Grand Theft Auto V Premium Edition Xbox One Gta Oyun. Ebeveynin Bilmesi Gereken: İnternet tarayıcı üzerinden. Reklamsız ve kişisel bilgilerin paylaşımını istemeyen oyunları tercih etmenizi öneririz. Tüm hizmetler ve oyunlar etkin.


Soccer Manager - Ücretsiz Futbol Menajerlik oyunu tr-tr. Advanced tactics, player formations, buy and sell real players in a sophisticated transfer . Kesinlikle cevap vermek istemediğim kadar işe yaramaz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar